Weboldal fenntartás

A kecskeméti magánóvoda reszponzív weboldalát Drupal alapokon készítettük, a kezdőoldalon egy one-page stílusú lappal, melynek célja, hogy kattintás nélkül minél több fontos információt megjeleníthessünk az érdeklődők számára.

Lillafüredet, annak látványosságait és szórakozási lehetőségeit bemutató több nyelvű weboldal. Az oldalt Drupal alapokon készítettük és mi üzemeljük.

Egy hungarikumot - a pálinkát - bemutató, és értékesítő budapesti vállalkozás részére készítettünk egy Drupal 8 alapú bemutatkozó weboldalt, amely több egyedi megoldást is tartalmaz.

Kis Gabriella budapesti Pszichológus munkáját, szolgáltatásait bemutató információs weblap és blog. Régebbi oldalát újítottuk fel és helyeztük először Dupal 7 majd Drupal 8 alapokra. Azóta a weboldal fenntartását végezzük.

Ilcsi - Natural Cosmetics since 1958 - UK.
Ilcsi szépítő füvek és kozmetikumok térhódítása az Egyesült Királyságban ezzel a weboldallal. Harmadik fél fejlesztette, s általunk kapott új, reszponzív (mobil-barát) külsőt.

Harmadik fél által fejlesztett, és általunk üzemben tartott hírportál, amely belföldi, gazdasági, tudományos, kulturális, építészeti, sport, életmód és utazás témájában lepi meg nap-mint nap hűséges olvasóit.

Harmadik fél által fejlesztett, és általunk karbantartott sportról szóló Drupal alapú hírportál.

Harmadik fél által fejlesztett, s általunk karbantartott divatról, életmódról, szépségről, gasztronómiáról szóló hírportál.

Harmadik fél által fejlesztett, s általunk fenntartott: speciális érdeklődési körnek teret adó Drupal alapú közösségi weboldal.

Az Inter Tire Kft 2008 óta működik a gépjármű gumiabroncs kereskedelmi és szerelés, javítás szolgáltatási területen. A kezdetektől folyamatosan törekszik a megrendelők igényeinek magas színvonalú kielégítésére, piaci jó hírnevének kialakítására, erősítésére.