weboldal fenntartás

Miért WorkPoint?

A munkapont (angolul: workpoint) mérnöki gyakorlatban használt szakkifejezés. Jelentése: valamilyen paraméterezhető rendszer olyan hangolása, mely mellett az optimálisan képes üzemelni. Cégünk neve azért lett éppen WorkPoint, mert a lehetséges megoldások közül mi is mindig a legideálisabbat igyekszünk megtalálni. Ezáltal, szeretnénk elnyerni ügyfeleink maximális elégedettségét.

Szolgáltatások

Céges weblap készítés és fenntartás

A weben nagyon sok szép, jól működő oldal található, olykor teljesen egyedi megoldásokkal. Viszont legtöbbjükről el lehet mondani azt is, hogy sajnos nem feltétlenül azt a célt szolgálják, amire rendeltették azokat.
Mit sem érnek a cicomázott, gyönyörűen felépített oldalak, hogyha azt a leendő vevő sohasem találja meg?

Amit mi nyújtunk, az segít ebben!

Nemcsak szép, és jól áttekinthető oldalt készítünk Önnek, de komoly ráfordítást teszünk annak érdekében, hogy a keresők minél hatékonyabban meg is találják azt! Sokszor a találat nem csak azon múlik, hogyan is készül el az adott weboldal, hiszen annak népszerűsítése, fenntartása is időbe, és ezáltal költségekbe kerül.

 • Ha már rendelkezik weblappal, akkor azért kérje ingyenes tanácsadásunkat, mert ki ne szeretné tudni, hogy a jelenlegi rendszere milyen színvonalú, és mennyire igazodik a költségeihez.
 • Ha még nincs weboldala, akkor tökéletesen elégedett lesz a szolgáltatásainkkal!

Kérje ajánlatunkat MOST!

Web -és Településfejlesztés

Weboldallal még nem rendelkező, vagy weboldal korszerűsítésre váró települések számára biztosítunk Európai Uniós színvonalú weblapot. Ez elősegíti a helység fejlődését és a lakosok életszínvonalának emelkedését.

Célok röviden:

 • települések felzárkóztatása az uniós elvárásoknak megfelelően
 • a település intézményei, szervezeti egységei, iskolák, közintézmények (gyógyszertárak, orvosi rendelők) adatai elérhetők legyenek a világhálón
 • a település turisztikai látványosságainak kiemelése, események (képek) megjelenése
 • képviselő-testületi anyagok, rendeletek, egyesületi anyagok, SZMSZ-ek elérhetősége
 • hírek, ösztöndíj lehetőségek közzététele

Webes üzleti alkalmazásfejlesztés és üzemeltetés

Olyan alkalmazások, melyeket nem szükséges telepíteni.

Használatukhoz csupán valamilyen internet kapcsolatra, és egy tetszőlegesen kiválasztott böngészőre van szükség, ami minden fejlett operációs rendszer részét képezi. Ez számos előnyt jelent. A hagyományos alkalmazássokkal járó nehézségek teljes mértékben kiküszöbölhetőek, és rengeteg további hasznos funkció válik elérhetővé. Maga a szolgáltatás egy vagy több, professzionális körülmények között elhelyezett szerveren fut. Ez azt jelenti, hogy a folyamatos üzem (akár 99,99%-os rendelkezésre állás) és az Ügyfél adatainak biztonsága garantált, a rendszer karbantartása és fejlesztése a felhasználó számára transzparens módon, észrevétlenül történik. Az ilyen alkalmazások működéséhez szükséges erőforrásokat mindig erős szoftver és hardver környezet biztosítja, miközben a felhasználók gépét csupán elhanyagolható mértékben veszi igénybe a rendszer használata. Egy ideje már rendelkezésünkre állnak azok a technológiák, melyek segítségével a felhasználói élmény is jelentősen növelhető, interaktívvá tehető. További elony, hogy a használat platform- és helyfüggetlen módon történek, azaz a szolgáltatás a világ minden részén, minden internet kapcsolattal rendelkező számítógépről elérhető. Sőt, akár mobiltelefonjáról is, így valóban mindig kéznél van a segítség üzleti ügyei intézéséhez.

Ön gondolkozott már azon, milyen egy jó üzleti alkalmazás?

 • valós igényeket szolgál ki, és alkalmazkodik azok változásaihoz
 • az elérhető legfejlettebb technológiákat alkalmazza, így maximalizálja a használatából származó üzleti hasznot
 • időtálló értékeket teremt
 • rugalmas és felhasználóbarát
 • könnyen karbantartható és
 • alacsony üzemeltetési költségekkel rendelkezik.

Szerintünk, egy jó alkalmazás = Szolgáltatás.

Kérje ajánlatunkat MOST!

Műszaki beállítottságúaknak

Amennyiben egy picit is érdeklődik a technológiai háttér iránt, amivel szolgáltatjuk a weboldalát, vagy webes alkalmazását, olvassa csak végig a leírásunkat.

Büszkék vagyunk rá, hogy képesek vagyunk teljes funkcionalitású oldalakat létrehozni, amivel a felhasználó képes kezelni az oldalának tartalmát, és beállításait. Mindig innovatívak vagyunk, és a régi technológiákat megújítjuk, hogy a lehető leghatékonyabb megoldásokat tudjuk nyújtani minden egyes projektnél.

A rendszereinknél a kiindulási alapunk a sebesség, hatékonyság, megjelenés és használhatóság. A weboldalaink és rendszereink az Amazon Web Services felhő rendszerében futnak. Rendszereink főleg php alapon működnek. A hozzá tartozó MySQL adatbázisban tároljuk az összes szükséges adatot, melyhez a tartalomkezelő rendszeren (CMS) keresztül fér hozzá az üzleti logika.

Az általunk előnyben részesített tartalomkezelő rendszer (Content Management System) a Joomla!, WordPress és a Drupal. Ezek közül is elsősorban a Drupal, mint Tartalomkezelő rendszer a leghasználtabb nálunk. Nemcsak rugalmasság szempontjából, de bővíthetősége és erőforrás kihasználtsága miatt is a legtöbb weboldal tervezésénél a Drupal használata szokott indokolttá válni.

A megjelenítő réteg hatékony használata érdekében a tartalomkezelő rendszerünkben fejlett felhasználó-kezelést alkalmazunk, hogy a rendszergazda feladatokat annyira hatékonyan oldhassuk meg, amennyire csak lehetséges.

Annak ellenére, hogy a rendszereink különböző projekteknél sok újra felhasznált elemet tartalmazhat, fontosnak tartjuk, hogy nincs két ugyan olyan rendszer. Mindig felépítjük a különböző rendszereket egyenként, és mindig teljesen egyéni, az ügyfél igényeit kielégítő weboldalt építünk.

Biztosíték

110% -os pénz-visszafizetési garancia!