Drupal

A Drupal egy nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszer, amely segítségével dinamikus és könnyen kezelhető weboldalakat és webes alkalmazásokat lehet készíteni. A következő okok miatt szeretjük nagyon ezt a fantasztikus rendszert használni:

Megbízható

A Drupal rendszer magas megbízhatóságát és könnyű kezelhetőségét annak köszönheti, hogy a nap 24 órájában a világ minden pontján fejlesztik. Annyira szigorú a minőségi elvárása a rendszernek, hogy még egy felesleges szóköz karakter sem kerülhet a forráskódba.

Bővíthető

A fantasztikusan kidolgozott rendszerének köszönhetően könnyedén tudjuk kiegészíteni a rendszert saját igényeinkre. Nagyon sok kiegészítő modul is letölthető hozzá, de ami mégis ilyen erőteljessé teszi az az a tulajdonsága, hogy rendkívül jól átgondolt felületen tudunk hozzáilleszteni saját fejlesztésű kiegészítéseket.

Beállítható

Rengeteg beállítási és paraméterezhető lehetőséget hagy a felhasználók számára a rendszer, amelyekkel az aktuális felhasználási környezetnek megfelelően lehet beállítani és optimalizálni a weboldalt, hogy az a lehető leghatékonyabb (munkapont, angolul: workpoint) működést érjen el.

Skálázható

Az újabb verziók egyre jobb és jobb válaszidővel rendelkeznek és ezáltal sokkal gyorsabban működik a weboldal. A nagyobb adatmennyiség nem jelent akadályt, hiszen pont ez az amire olyan fantasztikusan felkészítették a Drupal rendszerét.

Stabil

A Drupal háza táján nagyon robusztus alapot ástak, melyre a rendszer szerkezetét felépítették. A hibákat nagyon jól detektáló rendszer feltűnően hívja fel a figyelmet arra, ha valaki valamit helytelenül próbálna meg elkövetni. Az egyetlen szabály fejlesztés közben mindössze az, hogy be kell tartani a Drupal logikus alapelveit.

Biztonságos

A sokéves múltra való tekintettel hatalmas tudásanyag és tapasztalat gyűlt össze a Drupal bázisában és ezeket felhasználva a teljes körű biztonsági szintje folyamatosan egyre magasabb és magasabb. Ehhez persze elengedhetetlen, hogy az időnként megjelenő újabb verzióra való frissítés mindig időben megtörténjen.

Elérhetősége

https://www.drupal.org/