Szolgáltatásaink

Céges weblap készítés és fenntartás

A weben nagyon sok szép, jól működő oldal található, olykor teljesen egyedi megoldásokkal. Viszont legtöbbjükről el lehet mondani azt is, hogy sajnos nem feltétlenül azt a célt szolgálják, amire eredetileg szánták azokat.
Mit érnek a cicomázott, gyönyörűen felépített oldalak, hogyha azt a leendő érdeklődő sohasem találja meg?

Ebben nyújtunk segítséget!

Nemcsak szép, és jól áttekinthető weboldalt készítünk Önnek, de nagy energiát fordítunk arra, hogy a keresők minél hatékonyabban meg is találják azt! Sokszor a találat nem csak azon múlik, hogy hogyan is készül el az adott weboldal, hiszen annak népszerűsítése, fenntartása is időbe és ezáltal költségekbe kerül.

  • Amennyiben már rendelkezik weblappal, akkor azért kérje ingyenes tanácsadásunkat, mert ki ne szeretné tudni, hogy a jelenlegi rendszere milyen színvonalú, és mennyire igazodik a költségeihez.
  • Ha még nincs weboldala és szeretne, akkor meglátja, hogy tökéletesen elégedett lesz a szolgáltatásainkkal!

Kérje ajánlatunkat MOST!

Webes üzleti alkalmazásfejlesztés és üzemeltetés

Olyan alkalmazások, melyeket nem szükséges telepíteni, hiszen a webről érhetőek el.

Használatukhoz csupán valamilyen internet kapcsolatra, és egy tetszőlegesen kiválasztott böngészőre van szükség, ami minden fejlett operációs rendszer részét képezi. Ez számos előnyt jelent. A hagyományos alkalmazásokkal járó nehézségek teljes mértékben kiküszöbölhetőek, és rengeteg további hasznos funkció válik elérhetővé. Maga a szolgáltatás egy vagy több, professzionális körülmények között elhelyezett szerveren fut. Ez azt jelenti, hogy a folyamatos üzem és az Ügyfél adatainak biztonsága garantált, a rendszer karbantartása és fejlesztése a felhasználó számára transzparens módon, észrevétlenül történik. Az ilyen alkalmazások működéséhez szükséges erőforrásokat mindig erős szoftver és hardver környezet biztosítja, miközben a felhasználók gépét csupán elhanyagolható mértékben veszi igénybe a rendszer használata. Már jó ideje rendelkezésünkre állnak azok a technológiák, melyek segítségével a felhasználói élmény is jelentősen növelhető, interaktívvá tehető. További előny, hogy a használat platform- és helyfüggetlen módon történek, azaz a szolgáltatás a világ minden részén, minden internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, táblagépről elérhető. Sőt, akár mobiltelefonjáról is, így valóban mindig kéznél van a segítség üzleti ügyei intézéséhez.

Gondolkozott már azon, milyen egy jó üzleti alkalmazás?

  • valós igényeket szolgál ki, és alkalmazkodik azok változásaihoz
  • az elérhető legfejlettebb technológiákat alkalmazza, így maximalizálja a használatából származó üzleti hasznot
  • időtálló értékeket teremt
  • rugalmas és felhasználóbarát
  • könnyen karbantartható és
  • alacsony üzemeltetési költségekkel rendelkezik.

Szerintünk, egy jó alkalmazás = Szolgáltatás.

Kérje ajánlatunkat MOST!

Műszaki beállítottságúaknak

Amennyiben egy picit is érdeklődik a technológiai háttér iránt, amivel szolgáltatjuk a weboldalát, vagy webes alkalmazását, olvassa végig a leírásunkat.

Büszkék vagyunk rá, hogy képesek vagyunk teljes funkcionalitású oldalakat létrehozni, amivel a felhasználó képes kezelni az oldalának tartalmát, és beállításait. Mindig innovatívak vagyunk, és a régi technológiákat megújítjuk, hogy a lehető leghatékonyabb megoldásokat tudjuk nyújtani minden egyes projektnél.

A rendszereinknél a kiindulási alapunk a sebesség, hatékonyság, megjelenés és használhatóság. A weboldalaink és rendszereink az Amazon Web Services felhő rendszerében futnak. Rendszereink főleg php alapon működnek. A hozzá tartozó MySQL adatbázisban tároljuk az összes szükséges adatot, melyhez a tartalomkezelő rendszeren (CMS) keresztül fér hozzá az üzleti logika.

Az általunk előnyben részesített tartalomkezelő rendszer (Content Management System aka. CMS) a Joomla!, WordPress és a Drupal. Ezek közül is elsősorban a Drupal, mint Tartalomkezelő rendszer a leghasználtabb nálunk. Nemcsak rugalmasság szempontjából, de bővíthetősége és erőforrás kihasználtsága miatt is a legtöbb weboldal tervezésénél a Drupal használata szokott indokolttá válni.

A megjelenítő réteg hatékony használata érdekében a tartalomkezelő rendszerünkben fejlett felhasználó-kezelést alkalmazunk, hogy a rendszergazda feladatokat annyira hatékonyan oldhassuk meg, amennyire csak lehetséges.

Annak ellenére, hogy a rendszereink különböző projekteknél sok újra felhasznált elemet tartalmazhatnak, fontosnak tartjuk, hogy nincs két ugyanolyan rendszer. Mindig felépítjük a különböző rendszereket egyenként, és mindig teljesen egyéni, az ügyfél igényeit kielégítő weboldalt építünk.