Adminisztrációs felület

Nemzetközi kapcsolatunkat erősítettük a Lufthansa számára elsősorban repülőgépes szoftvereket szállító Lufthansa Systems Drupal -ban készült többnyelvű weboldalának elkészítésével. 2019 januárjában a cég brand megújulását követve a weboldal is új külsőt kapott.

A kecskeméti magánóvoda reszponzív weboldalát Drupal alapokon készítettük, a kezdőoldalon egy one-page stílusú lappal, melynek célja, hogy kattintás nélkül minél több fontos információt megjeleníthessünk az érdeklődők számára.

Lillafüredet, annak látványosságait és szórakozási lehetőségeit bemutató több nyelvű weboldal. Az oldalt Drupal alapokon készítettük és mi üzemeljük.

Egy hungarikumot - a pálinkát - bemutató, és értékesítő budapesti vállalkozás részére készítettünk egy Drupal 8 alapú bemutatkozó weboldalt, amely több egyedi megoldást is tartalmaz.

Kis Gabriella budapesti Pszichológus munkáját, szolgáltatásait bemutató információs weblap és blog. Régebbi oldalát újítottuk fel és helyeztük először Dupal 7 majd Drupal 8 alapokra. Azóta a weboldal fenntartását végezzük.

Ilcsi - Natural Cosmetics since 1958 - UK.
Ilcsi szépítő füvek és kozmetikumok térhódítása az Egyesült Királyságban ezzel a weboldallal. Harmadik fél fejlesztette, s általunk kapott új, reszponzív (mobil-barát) külsőt.

Nem az első és nem is az utolsó, hogy a repülőipar számára készítettünk Drupal weboldalt. A németországi Frankfurtban működő zeroG csapatát mutatta be, akik a digitalizálás előnyeit nyújtják légitársaságok számára.

Harmadik fél által fejlesztett, és általunk üzemben tartott hírportál, amely belföldi, gazdasági, tudományos, kulturális, építészeti, sport, életmód és utazás témájában lepi meg nap-mint nap hűséges olvasóit.

Harmadik fél által fejlesztett, és általunk karbantartott sportról szóló Drupal alapú hírportál.

Harmadik fél által fejlesztett, s általunk karbantartott divatról, életmódról, szépségről, gasztronómiáról szóló hírportál.