weboldal fenntartás

Miért WorkPoint?

A munkapont (angolul: workpoint) mérnöki gyakorlatban használt szakkifejezés. Jelentése: valamilyen paraméterezhető rendszer olyan hangolása, mely mellett az optimálisan képes üzemelni. Cégünk neve azért lett éppen WorkPoint, mert a lehetséges megoldások közül mi is mindig a legideálisabbat igyekszünk megtalálni. Ezáltal, szeretnénk elnyerni ügyfeleink maximális elégedettségét.

Drupal

A Drupal rendszerének részletesebb leírása itt található.

zeroG

Nem az első és nem is az utolsó, hogy a repülőipar számára készítettünk Drupal weboldalt. A németországi Frankfurtban működő zeroG csapatát mutatja be, akik a digitalizálás előnyeit nyújtják légitársaságok számára.

Lufthansa Systems

Nemzetközi kapcsolatunkat erősítettük a Lufthasa számára elsősorban repülőgépes szoftvereket szállító Lufthansa Systems Drupal -ban készült többnyelvű weboldalának elkészítésével.

Ilcsi - Egyesült Királyság

Ilcsi - Natural Cosmetics since 1958 - UK.
Ilcsi szépítő füvek és kozmetikumok térhódítása az Egyesült Királyság -ban ezzel a weboldallal. Harmadik fél fejlesztette, s általunk kapott új, reszponzív (mobil-barát) külsőt.

Presztízs magazin

Harmadik fél által fejlesztett, s általunk üzemben tartott hírportál, mely belföldi, gazdasági, tudományos, kulturális, építészeti, sport, életmód és utazás témájában lepi meg nap-mint nap hűséges olvasóit.

Presztízs Sport

Harmadik fél által fejlesztett, s általunk karbantartott sportról szóló Drupal alapú hírportál.

Presztizs Style

Harmadik fél által fejlesztett, s általunk karbantartott divatról, életmódról, szépségről, gasztronómiáról szóló hírportál.

Rohamjelvények

Harmadik fél által fejlesztett, s általunk fenntartott: speciális érdeklődési körnek teret adó Drupal alapú közösségi weboldal.

Inter Tire Gumiszerviz

Az Inter Tire Kft 2008 óta működik a gépjármű gumiabroncs kereskedelmi és szerelés, javítás szolgáltatási területen. Kezdetektől folyamatosan törekszik a megrendelők igényeinek magas színvonalú kielégítésére, piaci jó hírnevének kialakítására, erősítésére.

Csepel Művek | Excel csepel

A régi Csepel Művek mai szerszámgépgyártással foglalkozó üzletága.
A cég radiálfúrógépeket, csúcsesztergákat, konzolos marógépeket valamint célgépeket gyárt. A weboldal pedig ezt igyekszik bemutatni.

Ezüst Outlet

Ezüst ékszerek webáruháza. A látogatók könnyedén válogathatnak kedvükre a hatalmas ékszerválasztékból. A weboldalon található adminisztrációs felület (és Drupal Commerce) segítségével a kereskedő nagyon egyszerűen és gyorsan tudja az aktuális kínálatot naprakészen tartani.