Weboldal üzemeltetés

Ökológiai és kulturális programsorozat, a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa keretében.

Balaton és környékének környezeti állapotának vizsgálatával, kutatásával foglalkozó konzorcium Drupal alapú weboldala.

TIBA Kft. céges weboldala, mely bemutatja a céget és az általuk forgalmazott termékeket.

A weboldal Drupal tartalomkezelő rendszerre épül.

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) részeként működő Budapesti Békéltető Testület (BBT) weboldalát újítottuk meg. A korábbi folyamatokhoz képest rendszerünk segítségével egyszerűsödik az ügyfeleikkel való ügyek intézése.

Városi közösségépítő és információs weboldalt készítettünk.

A rendszer sajátossága, hogy egymástól térben elkülönülő közösségek számára is könnyedén használható és könnyen szerkeszthető, korszerű felületet ad.

A kecskeméti magánóvoda reszponzív weboldalát Drupal alapokon készítettük, a kezdőoldalon egy one-page stílusú lappal, melynek célja, hogy kattintás nélkül minél több fontos információt megjeleníthessünk az érdeklődők számára.

Lillafüredet, annak látványosságait és szórakozási lehetőségeit bemutató több nyelvű weboldal. Az oldalt Drupal alapokon készítettük és mi üzemeljük.

Egy hungarikumot - a pálinkát - bemutató, és értékesítő budapesti vállalkozás részére készítettünk egy Drupal 8 alapú bemutatkozó weboldalt, amely több egyedi megoldást is tartalmaz.

Kis Gabriella budapesti Pszichológus munkáját, szolgáltatásait bemutató információs weblap és blog. Régebbi oldalát újítottuk fel és helyeztük először Dupal 7 majd Drupal 8 alapokra. Azóta a weboldal fenntartását végezzük.

Ilcsi - Natural Cosmetics since 1958 - UK.
Ilcsi szépítő füvek és kozmetikumok térhódítása az Egyesült Királyságban ezzel a weboldallal. Harmadik fél fejlesztette, s általunk kapott új, reszponzív (mobil-barát) külsőt.