weboldal fenntartás

Miért WorkPoint?

A munkapont (angolul: workpoint) mérnöki gyakorlatban használt szakkifejezés. Jelentése: valamilyen paraméterezhető rendszer olyan hangolása, mely mellett az optimálisan képes üzemelni. Cégünk neve azért lett éppen WorkPoint, mert a lehetséges megoldások közül mi is mindig a legideálisabbat igyekszünk megtalálni. Ezáltal, szeretnénk elnyerni ügyfeleink maximális elégedettségét.

Webáruház

Idegen néven: Webshop. Korszerű tartalomkezelő technológiák (CMS) révén készítünk webáruházakat, melyek erősen kereső optimalizált (SEO) technikákkal működnek, hogy a vásárlók felé történő reklámozás részét már a keresőmotor-optimalizált weboldal biztosítsa.

Ilcsi - Egyesült Királyság

Ilcsi - Natural Cosmetics since 1958 - UK.
Ilcsi szépítő füvek és kozmetikumok térhódítása az Egyesült Királyság -ban ezzel a weboldallal. Harmadik fél fejlesztette, s általunk kapott új, reszponzív (mobil-barát) külsőt.

Inter Tire Gumiszerviz

Az Inter Tire Kft 2008 óta működik a gépjármű gumiabroncs kereskedelmi és szerelés, javítás szolgáltatási területen. Kezdetektől folyamatosan törekszik a megrendelők igényeinek magas színvonalú kielégítésére, piaci jó hírnevének kialakítására, erősítésére.

Ezüst Outlet

Ezüst ékszerek webáruháza. A látogatók könnyedén válogathatnak kedvükre a hatalmas ékszerválasztékból. A weboldalon található adminisztrációs felület (és Drupal Commerce) segítségével a kereskedő nagyon egyszerűen és gyorsan tudja az aktuális kínálatot naprakészen tartani.

Smedbo

Fürdőszobai kiegészítőket forgalmazó webáruház. A weboldalon megtalálható minőségi áruk a Smedbo gyár fürdőszoba kiegészítőit ajánlja. Kínálatukban megtalálható az akasztótól, a törölköző tartón keresztül, a szappanadagolóig szinte minden.
A weboldal karbantartás kihívásait hatékonyan és gyorsan végezzük.

MOTE

A MOTE International weboldala, mely több nyelvű internetes áruházként működik és jól bemutatja a tevékenységüket.
Az oldalt 3. fél tervezte és készítette. Mi végezzük a weboldal fenntartását és továbbfejlesztését.

Táskamánia

A legkülönösebbtől legérdekesebbig, továbbá legviccesebbtől legkomolyabbig mindenféle táska lelőhelye. Leírásokon és beszerzési lehetőségeken túl még rengeteg értékes információt ad a weboldal a látogatóinak.
Az oldalt 3. fél tervezte és készítette. Mi végezzük a weboldal fenntartását és továbbfejlesztését 2011 decemberétől.