weboldal fenntartás

Miért WorkPoint?

A munkapont (angolul: workpoint) mérnöki gyakorlatban használt szakkifejezés. Jelentése: valamilyen paraméterezhető rendszer olyan hangolása, mely mellett az optimálisan képes üzemelni. Cégünk neve azért lett éppen WorkPoint, mert a lehetséges megoldások közül mi is mindig a legideálisabbat igyekszünk megtalálni. Ezáltal, szeretnénk elnyerni ügyfeleink maximális elégedettségét.

Weboldal fejlesztés

Tervezés, megvalósítás és üzemelés azaz fenntartás. Nem csupán egyedi arculattal rendelkező weboldal fejlesztések, de keresőmotor optimalizált (SEO) site-ok. Ehhez viszont fontos megjegyezni, hogy a weblap fenntartása ma már legalább olyan fontos, mint a weboldal elkészítése.

zeroG

Nem az első és nem is az utolsó, hogy a repülőipar számára készítettünk Drupal weboldalt. A németországi Frankfurtban működő zeroG csapatát mutatja be, akik a digitalizálás előnyeit nyújtják légitársaságok számára.

Lufthansa Systems

Nemzetközi kapcsolatunkat erősítettük a Lufthasa számára elsősorban repülőgépes szoftvereket szállító Lufthansa Systems Drupal -ban készült többnyelvű weboldalának elkészítésével.

Inter Tire Gumiszerviz

Az Inter Tire Kft 2008 óta működik a gépjármű gumiabroncs kereskedelmi és szerelés, javítás szolgáltatási területen. Kezdetektől folyamatosan törekszik a megrendelők igényeinek magas színvonalú kielégítésére, piaci jó hírnevének kialakítására, erősítésére.

Csepel Művek | Excel csepel

A régi Csepel Művek mai szerszámgépgyártással foglalkozó üzletága.
A cég radiálfúrógépeket, csúcsesztergákat, konzolos marógépeket valamint célgépeket gyárt. A weboldal pedig ezt igyekszik bemutatni.

Ezüst Outlet

Ezüst ékszerek webáruháza. A látogatók könnyedén válogathatnak kedvükre a hatalmas ékszerválasztékból. A weboldalon található adminisztrációs felület (és Drupal Commerce) segítségével a kereskedő nagyon egyszerűen és gyorsan tudja az aktuális kínálatot naprakészen tartani.

Westbond

Westbond 2000 Kft. weboldala, mely könnyen kezelhető adminisztrációd felületével a site-on elhelyezett rengeteg információt könnyen előkeresve gyorsan és hatékonyan lehet kezelni.

PostaPont

Kelet-Magyarországon működő postákat üzemelő hálózat, melyen egyéb befektetéseit és üzemeltetését követhetjük nyomon.

Smedbo

Fürdőszobai kiegészítőket forgalmazó webáruház. A weboldalon megtalálható minőségi áruk a Smedbo gyár fürdőszoba kiegészítőit ajánlja. Kínálatukban megtalálható az akasztótól, a törölköző tartón keresztül, a szappanadagolóig szinte minden.
A weboldal karbantartás kihívásait hatékonyan és gyorsan végezzük.

Parkberendezés

Parkberendezési tárgyak bemutatása, leírása és paramétereivel foglalkozó website.
A weboldal fenntartása és karbantartási feladatait is ellátjuk.

Kis Gabi Pszichológus

Kis Gabriella Pszichológus kisasszony munkáját, szolgáltatásait bemutató információs weblap és blog. Régebbi oldalát újítottuk meg és helyeztük Drupal alapokra. Azóta a weboldal fenntartását végezzük.