Weboldal fejlesztés

Nemzetközi kapcsolatunkat erősítettük a Lufthansa számára elsősorban repülőgépes szoftvereket szállító Lufthansa Systems Drupal -ban készült többnyelvű weboldalának elkészítésével. 2019 januárjában a cég brand megújulását követve a weboldal is új külsőt kapott.

A kecskeméti magánóvoda reszponzív weboldalát Drupal alapokon készítettük, a kezdőoldalon egy one-page stílusú lappal, melynek célja, hogy kattintás nélkül minél több fontos információt megjeleníthessünk az érdeklődők számára.

Lillafüredet, annak látványosságait és szórakozási lehetőségeit bemutató több nyelvű weboldal. Az oldalt Drupal alapokon készítettük és mi üzemeljük.

Egy hungarikumot - a pálinkát - bemutató, és értékesítő budapesti vállalkozás részére készítettünk egy Drupal 8 alapú bemutatkozó weboldalt, amely több egyedi megoldást is tartalmaz.

Kis Gabriella budapesti Pszichológus munkáját, szolgáltatásait bemutató információs weblap és blog. Régebbi oldalát újítottuk fel és helyeztük először Dupal 7 majd Drupal 8 alapokra. Azóta a weboldal fenntartását végezzük.

Nem az első és nem is az utolsó, hogy a repülőipar számára készítettünk Drupal weboldalt. A németországi Frankfurtban működő zeroG csapatát mutatta be, akik a digitalizálás előnyeit nyújtják légitársaságok számára.

Az Inter Tire Kft 2008 óta működik a gépjármű gumiabroncs kereskedelmi és szerelés, javítás szolgáltatási területen. A kezdetektől folyamatosan törekszik a megrendelők igényeinek magas színvonalú kielégítésére, piaci jó hírnevének kialakítására, erősítésére.

A régi Csepel Művek mai szerszámgépgyártással foglalkozó üzletága.
A cég radiálfúrógépeket, csúcsesztergákat, konzolos marógépeket valamint célgépeket gyárt. A weboldal pedig ezt igyekszik bemutatni.

Ezüst ékszerek webáruháza. A látogatók könnyedén válogathatnak kedvükre a hatalmas ékszerválasztékból. A weboldalon található adminisztrációs felület (és Drupal Commerce) segítségével a kereskedő nagyon egyszerűen és gyorsan tudja az aktuális kínálatot naprakészen tartani.

Westbond 2000 Kft. weboldala, amely a könnyen kezelhető adminisztrációs felülete segítségével, a site-on elhelyezett rengeteg információt könnyen előkeresve gyorsan és hatékonyan lehet kezelni.